Gezocht: Project-, Office- en Ledenmanager – Medewerker Brancheorganisatie

De uitgebreide titel van de functie probeert weer te geven dat dit een zeer diverse vacature is bij de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en Golf Course Association of Europe (GCAE).

De NVG is een brancheorganisatie die de belangen van haar leden behartigt, kennis en kunde uitwisselt met de leden en zorgt voor innovatie in de golfmarkt. GCAE is de parapluorganisatie van 12 nationale brancheorganisaties uit Europese landen. De organisaties delen kantoorruimte waardoor de functies goed te combineren zijn.

Wij zoeken we een enthousiaste collega die deskundig, betrokken en slagvaardig is, voor de functie van:

Project-, Office- en Ledenmanager m/v
voor 32-40 uur per week

Jouw functie op hoofdlijnen
Je stroomlijnt de dagelijkse gang van zaken bij de NVG en de GCAE, ondersteunt waar nodig directie en bestuur, neemt waar mogelijk werk uit handen en handelt zelfstandig. Je beheert en controleert de informatiestroom en brengt structuur aan. Daarnaast heb je diverse inhoudelijke projecten en wordt jouw input gevraagd op alle zaken waar we mee bezig zijn.

Jouw takenpakket onder andere:
– Fungeren als eerste aanspreekpunt voor leden, relaties en partners
– Plannen, organiseren van diverse overleggen
– Mede organiseren van diverse kleine en grotere (inter)nationale evenementen
– Verzorgen van nieuwsbrieven en e-mails naar leden
– Verzorgen van enquêtes
– Backoffice en ondersteuning leden bij enquêtetool Players 1st
– Bijhouden ledenadministratie
– Bijhouden financiële administratie (beperkt)

Jouw profiel
Je bent een organisator in hart en nieren met ruime en relevante werkervaring. Je bent een professional en stelt het belang van de organisatie voorop. Je werkt proactief en bent flexibel ingesteld. Je werkt gestructureerd en bent in staat de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal, dienstverlenend en kun je goed binnen een klein en hecht team functioneren. Je bent praktisch ingesteld, stressbestendig en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Je hebt ervaring in een dergelijke functie en je opereert op HBO-niveau. Je hebt uitstekende kennis van het MS office-pakket en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Wij zoeken een initiatiefrijke persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit.

Ons aanbod
Een uitdagende en zelfstandige baan in de golfbranche bij een klein en enthousiast team (3 personen) met passende arbeidsvoorwaarden. Het kantoor is gevestigd in Wijdewormer, bij één van de leden (Zaanse Golf Club). Een kantoor midden in de natuur op de golfbaan!

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lodewijk Klootwijk (directeur), telefonisch bereikbaar via T. 020-3306103.

Solliciteren?
Je sollicitatiebrief met CV kun je voor 21 maart a.s. per e-mail sturen naar info@nvg-golf.nl.