GC Zeegersloot zoekt golfprofessional

GC Zeegersloot zoekt golfprofessional

Golfclub Zeegersloot wenst uiterlijk per 1 januari 2017 een tweede golfprofessional (PGA  A- of B-niveau) aan te stellen.

Onze golfclub beschikt over een golfaccommodatie met 27 holes, verdeeld over drie banen en een modern, uitgebreid gefaciliteerd oefencentrum. De banen etaleren ruimschoots de karakteristieke contrasten en verscheidenheid van het waterrijke Zuid-Hollandse landschap. Het oefencentrum bestaat uit de overdekte driving range (lengte 280 meter),een pitching green met oefenbunker, een chipping green en twee putting greens. De lichtinstallatie van het oefencentrum maakt het mogelijk ook na zonsondergang te trainen. De club kent een zeer actief verenigingsleven, is committed to jeugd en GEO-gecertificeerd.

Met twee golfprofessionals en circa 1200 leden bieden we u de ruime mogelijkheid tot het geven van golflessen, het verzorgen van clinics, het verzorgen van jeugdtrainingen en het geven van lessen aan competitieteams. U zal hierin nauw samenwerken met de al op Golfclub Zeegersloot werkende A-professional Synco Jonkeren.

De beschikbaarheid wordt in samenspraak met de andere golfprofessional in nader overleg bepaald.

Belangrijke kenmerken zijn:
Passie, zichtbaarheid bij en sociale integratie in de vereniging, zichtbaar in de verschillende netwerken in Alphen aan den Rijn e.o., teamspeler, een stimulerende en motiverende uitstraling en een ondersteunende rol voor diverse commissies.

Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Golfclub Zeegersloot (0172 – 584394), waar u ook een informatiepakket kunt opvragen.

Een sollicitatiebrief en een CV dient u voor 30 juni 2016 te mailen aan secretariaat@zeegersloot.nl.