Fotoactie Open Golfdagen en Golfstart

De speciale fotovoorjaarsactie voor alle clubs en banen die deelnemen aan de Open Golfdagen en/of Golfstart is wegens enorm veel aanmeldingen dichtgezet.

De hele maand april gaat een professionele fotograaf langs golfbanen om actiefoto’s te maken tijdens golfcursussen, -lessen of -trainingen. De afgelopen twee weken hebben 25 clubs en banen zich voor deze actie ingeschreven, waardoor er nu een (tijdelijke) stop op de actie is wat betreft het langs sturen van de fotograaf.
Clubs en banen kunnen zich nog steeds aanmelden om de gepersonaliseerde video en een serie foto’s van de voorjaarsactie te ontvangen.


De fotoactie met de fotograaf is vol.


Ontvang alsnog de promotievideo en -foto’s

Ben je bezig met de promotie van Golfstart? Meld je dan alsnog aan via deze aanmeldlink, dan sturen wij je een gepersonaliseerde promotievideo en een serie algemene (niet-golfbaan-gebonden) foto’s naar je op. Hiermee kan je alsnog je Golfstart en/of Open Golfdag promoten.

Promotieboekje ‘Welkom in golf’
Speciaal voor golfclubs en -banen die een Open Golfdag of kennismakingsclinic organiseren is er een promotiefolder ‘Welkom in golf’ gemaakt. Deze folder geef je mee aan nieuwe (potentiële) golfers om ze te laten zien hoe mooi, uitdagend, toegankelijk en uniek de golfsport is.
Het Welkom in golf-boekje te bestellen via golfboeken.nl. Deze versie is door groot in te kopen én een bijdrage van de NGF met flinke korting te bestellen.

Boekje in eigen club of baan huisstijl?
De achterkant van het boekje kan voor een kleine meerprijs helemaal club- of baanspecifiek gemaakt worden. Denk aan je eigen logo, website en foto’s. Hiermee vergroot je de kans dat de nieuwe golfer zijn/haar vervolg in golf bij jou gaat doen. Heb je hier interesse in, mail dan even naar info@golfboeken.nl en er wordt vanuit golfboeken.nl contact met je opgenomen.