NVG e-learning

Tevreden klanten begint bij tevreden en goed opgeleide medewerkers.

In samenwerking met SkillsTown is een online platform ontwikkeld waar u medewerkers kunt laten trainen door middel van e-learning. Voordelen van e-learning zijn:

24-7: altijd en overal: modern en efficiënt studeren
De cursist heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de leeromgeving

De kwaliteit staat vast
Alle cursisten krijgen dezelfde hoge kwaliteit aan content aangeboden

Bespaar trainingstijd door adaptiviteit: veel voordeliger!
Bij klassikale trainingen moeten alle cursisten evenveel tijd besteden aan een training, bij e-learning kunnen cursisten in eigen tempo leren en net zo veel tijd aan de training besteden als zij ervoor nodig hebben

Blijvend uw kennis op peil
E-learning is niet alleen geschikt voor het inwerken van uw nieuwe medewerkers maar ook zeker voor het uitbreiden van de bestaande kennis van uw medewerkers

Inzicht in de ontwikkeling van uw medewerkers
Als manager/ leidinggevende kunt u de voortgang en ontwikkeling van uw medewerkers nauwkeurig bijhouden en zien op welk gebied er eventueel nog meer kennis en kunde nodig is

Proefpakket - gratis uitproberen

Benieuwd naar de cursussen maar nog geen idee wat u ervan moet verwachten?

Speciaal voor u hebben wij een proefpakket samengesteld dat u gratis kunt proberen. Uit elk NVG pakket is één cursus toegevoegd om u zo een beter beeld te geven van ons aanbod. Naast alle cursussen vindt u ook een Webinar over de voordelen van e-learning op de golfbaan. Tenslotte vindt u er ook essentials (korte filmpjes) die een korte uitleg geven over het gebruik van de online leeromgeving.

Wilt u meer weten over dit gratis te proberen proefpakket? Stuur dan een mail naar info@nvg-golf.nl en wij zullen uw persoonlijke inloggegevens toesturen.

De Golf Management Academy biedt voor alle functies op en rond de golfbaan e-learnings aan. Het aanbod van de e-learnings treft u hieronder aan. De pakketten worden, naar gelang behoefte en inzicht, jaarlijks herzien en aangevuld.

Aanbod NVG Pakketten

Accreditatie

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom hechten we veel waarde aan de accreditatie van de cursussen. De cursussen van SkillsTown zijn geaccrediteerd door LPI (het Learning & Performance Institute), een wereldwijd geaccepteerde standaard.

Cedeo Certificatie

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties. Zij reiken hun certificaat uit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

 

Over SkillsTown

Met meer dan 700 cursussen binnen e-learning, meer dan 200 webinars en meer dan 500 essentials is SkillsTown de grootste online opleider van Nederland. SkillsTown kenmerkt zich door een breed en diep aanbod. Van mbo tot mba en van e-learning tot e-study.

Ruim 92% van de klanten geeft de SkillsTown Academy een 8 of hoger!

Meer informatie over SkillsTown is te vinden op https://www.skillstown.com/

Hieronder vindt u de handleiding over het gebruik van de online leeromgeving. De handleiding is er voor zowel de leidinggevende als de cursist.