Directiewisseling Golfbaan Delfland

Directiewisseling Golfbaan Delfland

Golfbaan Delfland, de grootste Pay and Play golfbaan van Zuid-Holland, heeft per 24 augustus 2015 een nieuwe directeur.

Op 22 augustus jl. is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders ingestemd met de aanstelling van de heer Rik Maaskant. De huidige directeur, Herman van der Vlis, stopt per 1 oktober met werken.

Herman van der Vlis was sinds 2001 als Algemeen Directeur verbonden aan de baan. “Ik heb mij bijna 15 jaar met heel veel plezier en passie ingezet voor de ontwikkeling van Golfbaan Delfland, maar nu is het tijd voor een opvolger,” aldus Van der Vlis, die zelf zegt nu op een andere actieve manier te willen gaan genieten van het golfspel en van zijn vele andere hobby’s.

Recent werkte Rik Maaskant (54) vele jaren voor Riwal Hoogwerkers, eerst in de functie van Group Marketing Manager en daarna als Commercieel Directeur Benelux. Mede door zijn inzet en expertise groeide Riwal uit tot een van de grootste internationale spelers op het gebied van veilig werken op hoogte. Naast zijn 30 jaar ervaring in het zakenleven is Rik (hcp 4) geen onbekende in de golfsport. Nadat hij in 1990 begon als actieve golfer, speelde hij de afgelopen decennia in de NGF-competitie en dit jaar nog in de standaard hoofdklasse voor GC De Merwelanden. Voor zijn event managementbureau organiseerde hij vooral tussen 1998 en 2008 vele tientallen relatie- en golfevenementen,  en ook 5 maal de European Seniors Tour in Nederland en België.