Desinfecterende middelen e.a. bestellen – uit het NVG Inkoopnetwerk

Om de medewerkers straks zo veilig mogelijk te kunnen laten werken en tegelijk de gasten goed te kunnen ontvangen, zijn producten voor hygiëne, persoonlijke bescherming e.d. van groot belang. Eén van de partners uit het NVG Inkoopnetwerk – Bunzl – heeft daarvoor een passend aanbod ontwikkeld.

Bunzl heeft een productgamma samengesteld voor de toekomstige “1,5 meter samenleving”. Ze biedt een breed assortiment van artikelen aan op het gebied van persoonlijke bescherming, signing, hygiëne, andere hulpmiddelen en disposables.

Om te zorgen dat er tijdig en compleet geleverd kan worden, is het voor hen belangrijk om zo snel mogelijk de behoefte van deze producten te bepalen. Dit gebeurt op basis van inschrijving, zodat zij de juiste aantallen voor u kunnen inkopen. Op dit moment doen zij er alles aan om optimaal gebruik te maken van haar wereldwijde inkoopkracht en de relatie met hun producenten.

Hieronder kunt u een tweetal documenten downloaden, te weten;

  • De brochure persoonlijke beschermings- en hygiëne artikelen.
  • Het orderformulier welke wij graag zo spoedig mogelijk retour zien (uiterlijk 29 april)

Mocht u artikelen missen, laat het weten, dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden om deze voor u in te vullen.

Het orderformulier kunt u ingevuld retourneren naar info@bunzl.nl. Een Bunzl contactpersoon belt u binnen 2 dagen en staat voor u klaar om de brochure gezamenlijk door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. U kunt ook direct uw bestelling bij hen plaatsen.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag.