De Ridder en Golfclub Hoge Kleij verlengen samenwerking

De Ridder en Golfclub Hoge Kleij verlengen samenwerking

Onderhoudscontract voor lange tijd verlengd

Golfclub De Hoge Kleij in Leusden en De Ridder B.V. uit Soesterberg hebben de bestaande samenwerking voor meerdere jaren verlengd. De Hoge Kleij is een schitterende 18-holes bosbaan gelegen op Landgoed Den Treek op de Utrechtse Heuvelrug tussen Amersfoort en Leusden.

Al jaren verzorgt De Ridder tot grote tevredenheid het onderhoud op De Hoge Kleij. Reden voor partijen om deze samenwerking te verlengen. Bob Schiller, baancommissaris De Hoge Kleij hierover: “Sinds 2012 verzorgt De Ridder bij ons het onderhoud. Daarvoor deden wij dat in eigen beheer. Het uitbesteden aan De Ridder bevalt zo goed, dat we ons graag voor meerdere jaren committeren en de samenwerking hebben verlengd.”

Gerard Schoenaker, projectleider Golf bij De Ridder “Ook op deze baan doen we het onderhoud op basis van een voor deze baan uniek kwaliteitsplan. Op deze wijze garanderen we het niveau van onderhoud en daarmee de speelkwaliteit, op korte én lange termijn.”

De Ridder B.V. doet het gehele onderhoud op een groot aantal golfbanen. Daarnaast doet zij op vele banen het groot onderhoud, renovaties en uitbreidingen. Dit alles naast de aanleg van golfbanen, zoals recent Golfpark Weleveld en Golfbaan De Texelse.

Op de foto, v.l.n.r.: Bob Schiller (Golfclub De Hoge Kleij), Frank de Ridder (J. de Ridder B.V.) en Hans Weener (Golfclub De Hoge Kleij).