Wat is de commissie inkoop?

Op het gebied van inkoop kunnen we als collectief van golfbanen veel bereiken. In samenwerking met een aantal experts worden de verschillende inkoopmogelijkheden in kaart gebracht, onderzocht, uitgewerkt en zullen er concrete voorstellen worden gedaan.

In 2015/2016 is gestart met het uitschrijven van een tender voor het collectief inkopen van diesel. In de golfbranche worden nl. jaarlijks flinke bedragen betaald voor het inkopen van diesel. Door collectief in te kopen kan dat een aanzienlijke besparing opleveren. Na een aantal onderhandelingsrondes, waarbij naast de prijs ook gekeken is naar de (landelijke) dekking, service en overig aanbod van producten en diensten, is uiteindelijk de keuze gemaakt voor BP. In samenwerking met haar Officiële BP Partner, Schouten Olie B.V., kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden.

Wilt u inkoopvoordeel realiseren? Neem dan contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met de BP Partner die met u een afspraak maakt. Ook wanneer u een nog lopend contract heeft of bijvoorbeeld de tankinstallatie in bruikleen heeft, dan loont het wellicht om toch vrijblijvend een afspraak te maken en de mogelijkheden en consequenties bij eventueel tussentijds overstappen te bespreken.

In het 2e kwartaal van 2017 starten de onderhandelingen om inkoopvoordeel op het gebied van gas en elektra te bewerkstelligen voor onze achterban.


De werkgroep bestaat uit de volgende personen

  • Bert Visser – onafhankelijk lid
  • Hardy Sevink - Golfclub Almeerderhout
  • Martijn Scholte - NVG
  • Peter Bakker - Golfbaan Delfland