Camperplaatsen op uw golfaccommodatie; een unieke kans

Camperplaatsen op uw golfaccommodatie; een unieke kans

In Nederland zijn er 99.500 geregistreerde campereigenaren, in Europa zelfs meer dan 800.000! Van het aantal campereigenaren in ons land zijn er bijna 6.000 (x 2 personen) die regelmatig golfen. In samenwerking met NKC, Europa’s grootste camperclub, bieden wij aan de aangesloten golfbanen- en clubs de mogelijkheid om een aantal camperplaatsen te realiseren.

Het potentieel aan golfers onder de campereigenaren is aanzienlijk. Een aanbod van camperplaatsen kan dan ook veel toegevoegde waarde opleveren voor golfbanen (omzet greenfee, horeca, sociale controle op de accommodatie in avond/nacht door aanwezigheid van campers!).

Voor het realiseren van camperplaatsen hoeven er geen grootscheepse aanpassingen rondom het parkeerterrein verricht te worden en ook de kosten die gemoeid zijn bij het aanleggen van 1 of meerdere camperplaatsen zijn te verwaarlozen. Kortom een mooie kans voor de golfmarkt!

Wilt u meer informatie over het realiseren van camperplaatsen op uw golfaccommodatie, of heeft u al concrete interesse? Neemt u dan contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met een van de regionale camperplaats specialisten. Zij verstrekken meer informatie, begeleiden u bij o.a. het aanvragen van de benodigde vergunning(en) bij uw gemeente en kunnen u bovendien adviseren over andere relevante camperzaken, alles is geheel kosteloos.