Helpdesk

-----------------------------------------------------------------

De Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) biedt de volgende helpdesk aan: Cao/HR juridisch en pensioen. Leden van de NVG mogen hier gratis gebruik van maken.

-------------------------------------------------------------------

undefined

Helpdesk juridisch

Bowmer & Nuiten Advocaten te Dordrecht is een advocatenkantoor dat zich hoofdzakelijk richt op de (internationale) zakelijke markt. Wij zijn specialisten op het gebied van ondernemingsrecht en adviseren bedrijven bij onder andere (aandelen) transacties, overnames, aan-en verkopen van activa, interne opvolging of denken mee aan oplossingen indien zij in financiële moeilijkheden verkeren. Onze advocaten hebben daarnaast voor u expertise in bouw- en huurzaken, bedrijfsoverdracht, bestuursrechtelijke problemen, incassozaken en het opstellen en doorlichten van contracten en algemene voorwaarden.

Als partner van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties bieden wij alle aangesloten leden van de NVG via de juridische helpdesk eerstelijns juridische dienstverlening van hoge kwaliteit. Voor al uw juridische vragen kunt u daarom op ons rekenen. Onze advocaten zijn betrokken, kritisch en resultaatgericht en begrijpen de behoeften van cliënten. We werken nauw samen met onze cliënten om te streven naar praktische juridische oplossingen.

Het advies via de juridische helpdesk is kosteloos voor de leden van de NVG. Mocht er onverhoopt toch geprocedeerd gaan worden, dan gelden er voor de leden gematigde tarieven die dan voorafgaand nader zullen worden besproken.

Contact opnemen met de juridische helpdesk kan via het ledendeel.

Helpdesk en vragen cao

Heeft u een vraag over de cao of algemene vragen over arbeidsvoorwaarden? De helpdesk cao golfbranche van de NVG beantwoordt uw vraag binnen 2 werkdagen.

Suzanne Meijers, ondernemende arbeidsrecht advocaat en auteur van het boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’ staat voor u klaar. Suzanne hielp al honderden bedrijven in lastige arbeidsrechtelijke situaties. Maar liever voorkomt zij problematische kwesties. Van haar hoef je geen langdradige teksten te verwachten, maar krijg je begrijpelijke uitleg. Via blogs en in diverse media brengt zij het arbeidsrecht in keukentafeltaal onder de aandacht.

Via de helpdesk cao geeft Suzanne eerstelijns advies over het arbeidsrecht in het algemeen en met name over de cao en over arbeidsvoorwaarden.

Contact opnemen met de cao helpdesk kan via het ledendeel.

Helpdesk en vragen pensioen

Heeft u een vraag over de pensioenregeling of algemene vragen over het pensioen? De pensioen helpdesk van de NVG beantwoordt de vraag.

Voor korte vragen worden aan de leden geen kosten in rekening gebracht. Is er onderzoek of toetsing nodig van het pensioen? Dan rekent de externe helpdesk daar een gereduceerd bedrag voor, dat voor rekening van de golfbaan is.

Contact op nemen met de pensioen helpdesk kan via het ledendeel.