CAO

 • + -

  Lees meer

  Heeft u een vraag over de CAO of algemene vragen over arbeidsvoorwaarden? De helpdesk CAO Golfbranche van de NVG beantwoord uw vraag binnen 2 werkdagen. Alvorens de vragen bij de helpdesk te stellen, kan worden gekeken op onze website waar een rubriek ‘CAO:
  veel gestelde vragen' is opgenomen. Misschien komt u hier al het antwoord tegen op uw vraag c.q. vragen. Om deze informatie online te kunnen bekijken, dient u wel in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 • + -

  Contact de CAO Helpdesk

  Een moment geduld aub.

Pensioen

 • + -

  Lees meer

  Per 1 januari 2016 is het nieuwe pensioenstelsel van kracht. Voor de aangesloten golfaccommodaties geldt dat zijn het pensioen kunnen onderbrengen bij het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw of ZwitserLeven. Deze partijen zijn als preffered suppliers voor het pensioen aan de NVG verbonden. Het nieuwe pensioenstelsel heeft een looptijd van 5 jaar. Wat betekent dit voor de aangesloten werkgevers in de golfbranche? Als werkgever in de golfbranche, tevens aangesloten bij de NVG, kunt u per 1 januari 2016 aansluiten bij het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw of overstappen naar een beschikbare premieregeling bij ZwitserLeven. De speciale regeling bij het BPL geldt alleen voor golfaccommodaties die zijn aangesloten bij de NVG. Voor niet-golfaccommodaties die bij de NVG zijn aangesloten geldt een andere regeling. Zo vallen organisaties die alleen greenkeeping werkzaamheden uitvoeren onder de verplichtstelling van het BPL. Het ingroeimodel van de NVG is op hen dan niet van toepassing. Met tussenpersoon Wensink & Partners zijn afspraken gemaakt omtrent de pensioenregeling. Voor vragen of aanmelding bij de pensioenregeling, kunt u met hen contact opnemen.
  Met Wensink & Partners zijn de volgende afspraken gemaakt;
  - vragen van leden die < 15 minuten werk voor de tussenpersoon kosten - voor rekening van de NVG; - vragen van leden die > 15 minuten werk voor de tussenpersoon kosten - voor rekening van de leden.
  Het niveau van de inhoud van de pensioenregeling is verplicht, maar u bent vrij om deel te nemen aan de regeling zoals die per 1 januari 2016 bij het BPL en/of ZwitserLeven van kracht is. Ook voor vragen over de mantelovereenkomsten kunt u Wensink & Partners contacten.
  Let op: de helpdesks zijn alleen voor de werkgever!
 • + -

  Contact de helpdesk voor uw pensioenvragen

  Een moment geduld aub.

Verzekeringen

 • + -

  Lees meer

  Heeft u een vraag over uw verzekeringen? Weet u of ze echt aansluiten bij bedrijfsrisico’s die u loopt? Hoe is het bijvoorbeeld geregeld met de aansprakelijkheid bij uw baan? En wat zijn de consequenties van een brand? En hoe zit het met verzuim? De adviseurs van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs kunnen u bij deze en nog meer vragen helpen. Zij bemannen namelijk als verzekeringspartner van de NVG de helpdesk Verzekeringen. Als u een vraag stelt, dan ontvangt u binnen vijf werkdagen een antwoord. Daardoor kunt u zich richten op de dingen waar het in uw (zakelijk) leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld!
 • + -

  Contact de helpdesk voor uw verzekeringsvragen

  Een moment geduld aub.

Security & Safety

 • + -

  Lees meer

  De overige diensten zijn; - het afnemen van een Security en Safety Scan (a 720 euro) all-in per locatie;
  - tijdens de scan worden o.a. de preventiemaatregelen van de locatie volgens de O.B.E. (organisatorisch, bouwkundig en elektronisch) meetlat geanalyseerd.
  - er wordt een duidelijk en overzichtelijk rapport van de uitkomsten van de analyse opgesteld met daarin opgenomen de adviezen.
  - ondersteuning bij het implementeren van de aanbevelingen.
  - de daarop volgende jaren een toetsing van deze scan middels het afnemen van een Security en Safety Check voor een speciaal tarief van € 360,00 all-in per locatie.
  - tijdens deze check wordt beoordeeld of de genomen preventiemaatregelen nog voldoen aan de meest recente eisen c.q. de gewijzigde situatie.
  - Interne fraudeonderzoeken € 95,00 per uur per onderzoeker minus 10% NVG korting.
  Voor meer informatie over deze scan en andere diensten kunt u terecht op de website, https://www.bedrijfsrecherche.biz/.