Drive naar veilig werken
De arbocatalogus voor de golfbranche in Nederland. De “Drive naar veilig werken” helpt werkgevers en werknemers van golfaccommodaties om veilig en gezond te werken. Voor het ontruimingsplan, werkdruk, bescherming tegen rondvliegende ballen, bliksemgevaar, veiligheid van greenkeepers, lichamelijke belasting van keuken-, bedienings- of schoonmaakmedewerkers of beeldschermwerk voor de administratie en receptie, enz.

Deze arbocatalogus is ingedeeld naar functie en thema. Bij elk thema staan eisen en ambities voor werkgevers en werknemers. Om deze doelen te realiseren is per thema een pakket achtergrondinformatie en adviezen toegevoegd. Ga naar drivenaarveiligwerken.nl en klik daar in de linkerkolom op de functie of het thema waarover u meer wilt weten of gebruik de zoekfunctie rechtsboven.

Aan de arbocatalogus is ook de RI&E golfbranche gekoppeld. Voor leden van de NVG is deze applicatie kosteloos te gebruiken (via het ledendeel). Voor niet-leden die een online RI&E willen maken, zijn de kosten € 250,- per jaar. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met de NVG via info@nvg-golf.nl.

Drive naar veilig werken RI&E