Best Golf zoekt Medewerker Sales & Events M/V

Best Golf zoekt Medewerker Sales & Events M/V


Wie zijn wij?
Best Golf is een familiebedrijf, gelegen in de plaats Best, ten noorden van Eindhoven. De kernactiviteit behelst de exploitatie van de aan golf gelieerde faciliteiten zoals de 18-holes baan, de 9-holes par3 baan en driving range met trainingsmogelijkheden. Belangrijke pijlers zijn onze gezellige golfvereniging, de Best Golf Business Club en de op zichzelf staande commerciële golfevenementen en daggolfers.
Van even groot belang is een succesvolle uitbating van het markante en Amerikaans uitziende complex, dat een veelheid aan faciliteiten herbergt. Brasserie Dimples is gelegen op de eerste verdieping met vier verschillende ruimtes en aangrenzende panorama-terrassen. Daarnaast is er de beschikking over vijf verschillende meeting rooms, alle met een divers formaat en functionaliteit.

Meer informatie is te vinden op www.bestgolf.nl

Wat houdt de functie in?
Het gaat om een uitvoerende functie met een breed spectrum aan taken. Je bent taakverantwoordelijk voor alle commerciële en businessclub evenementen die op Best Golf plaatsvinden. Daaronder valt een adequate planning op de jaarkalender, het maken van offertes en het begeleiden van dit traject, een gedegen voorbereiding op de ontvangst en uitvoering van een golfdag en een ondersteunende en representatieve ‘gastvrouw/-heer’ functie tijdens het verloop van het golfevenement. Een goede nazorg / aftersales is hierbij erg belangrijk.

Ten behoeve van de businessclub is relatiebeheer een must. Goede communicatie, hulpvaardigheid en flexibiliteit worden hierbij erg gewaardeerd.

Je draagt er zorg voor dat alle relevante informatie tijdig bij verschillende belanghebbenden aanwezig is, b.v. horeca, golfprofessionals, management , etc. Het coördineren en monitoren van de baanbezetting door de golfvereniging is een van de neventaken. Hierover houd je goede communicatie met het management van Best Golf en bestuur van de vereniging en wedstrijdcommissies.
Aanvullend werk je samen met je directe collega’s aan de receptiebalie.  In samenspraak met hen werk je als receptionist op stand-in basis, b.v. als achterwacht of openen of sluiten van een dienst.

Wie zoeken wij?
Wij verwelkomen een energiek en ambitieus persoon, voor wie grote servicegerichtheid en goede communicatieve vaardigheden een vanzelfsprekendheid zijn. De bereidwilligheid om met regelmaat in het weekend  of na kantooruren te werken, zien wij als een must.
Overige kenmerken zijn:
– Punctueel en doortastend
– Commercieel assertief
– Nederlands onderlegd, in woord en geschrift.
– HBO werk- en denkniveau, voorkeur Event Management / Hospitality
– In bezit van rijbewijs B
– Aantoonbare affiniteit met golf is pré

Wat bieden wij jou?
Een fijne functie in een prachtige omgeving, waar mensen er vooral op uit zijn om plezier en ontspanning te beleven. Je representeert een leuk en sympathiek “product”. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Indien je vanuit je opleiding nog werkervaring aan het opbouwen bent, heb je bij ons de mogelijkheid om jezelf met behulp van de collega’s sterk te ontwikkelen.

Minimaal 32 uur per week. CAO van de Golfbranche is van toepassing voor deze functie.

Ingangsdatum: 1 juli 2016 (of eerder wanneer beschikbaar).

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan zijn wij benieuwd naar jouw sollicitatie. Je motivatie en CV zien wij graag voor 21 juni a.s. tegemoet op pvheesewijk@bestgolf.nl