Bespaar via het NVG Inkoopnetwerk

Als lid van de NVG kunt u via het NVG Inkoopplatform besparen op al uw maandelijkse kosten. Naast Food & Beverage kunt u bijvoorbeeld denken aan grote kostenposten als energie, afvalinzameling en verzekeringen. NVG Inkoop ondersteunt en begeleidt u graag bij uw inkoopproces.

De partij achter NVG Inkoop
In 2018 hebben de NVG en inkooporganisatie Xandrion samen hét inkoopplatform NVG Inkoop gelanceerd. Via dit platform profiteren alle – bij de NVG aangesloten – golfaccommodaties van advies en ondersteuning op het gebied van inkoop én uiteraard substantieel financieel voordeel op vaak te hoge inkoopkosten.

Xandrion is dé inkooporganisatie voor hospitality en leisure ondernemers. Wat bijna 25 jaar geleden begon met een groepje recreatieondernemers op de Veluwe en een handvol leveranciers, is inmiddels uitgegroeid tot een inkoopcollectief van ruim 1.100 ondernemers en 70 gecontracteerde leveranciers.

Wilt u weten hoeveel u via NVG Inkoop kunt besparen?
Neem contact op met Inkoopadviseur Merit Vrieling (T. 0318-421655 / E. m.vrieling@xandrion.nl) om samen te ontdekken waar uw inkoopkansen en besparingen liggen.