Aha de Man doet uitbreiding Oosterhoutse Golfclub

Aha de Man doet uitbreiding Oosterhoutse Golfclub

De Stichting Golfsport Oosterhout heeft de uitbreiding van de Oosterhoutse gegund aan AHA de Man. In 2016 wordt de bestaande baan uitgebreid met 15,6 ha natuurgebied van Staatsbosbeheer. Op dit terrein worden in 2016 4 holes aangelegd naar een ontwerp van Frank Pont alsmede een verbindingshole op de bestaande baan. Deze holes zijn naar verwachting speelklaar eind 2016 waarna begin 2017 op de vrijkomende holes gestart wordt met de aanleg van een uitdagende 9 holes par drie baan. De par drie baan zal eind 2017 bespeelbaar zijn.

Na een gefaseerd selectieproces is uiteindelijk gekozen om met AHA de Man in zee te gaan. “We hebben hier niet alleen naar de prijs gekeken” aldus Baancommissaris Paul Jansen.   “Vanaf het eerste contact onderscheidde AHA de Man zich door de uitstekende verzorging van de offerte en het actief meedenken in het project. ” Matthijs Raak  van AHA de Man bevestigt dat de openheid in het selectieproces gelijk vertrouwen gaf in een goede samenwerking. “Ik ben dan ook blij dat dit  vertrouwen is bekrachtigd met de opdracht voor AHA de Man. We hopen dat we met deze uitbreiding veel golfers op de Oosterhoutse happier kunnen maken!”.

Op de foto hierboven zijn Paul Jansen en Peter de Kort van de Stichting Golfsport Oosterhout te zien, die de overeenkomst tekenen.