AED: nu voordelig aanschaffen mogelijk

N.a.v. diverse aanvragen voor een collectieve regeling voor de mogelijke aanschaf van een AED, zijn er 2 opties die we u kunnen aanbieden. Dit zijn de LIFEPAK CR2 AED en de Philips HS1 AED.

De aanschaf van een LIFEPAK CR2 AED is 1.495 euro per stuk. Voor de Philips HS1 AED zijn de kosten 975 euro. Dit is een voordeel van resp. 485 euro en 200 euro per aan te schaffen item.

Beide AED’s zijn kwalitatief hoogwaardige toestellen en zijn geschikt om door zowel leken als professionals gebruikt te worden, waardoor u tijdens de reanimatie ook beschikt over de juiste begeleiding.

Ook ontvangt u bij aanschaf gratis:
– universele wandbeugel voor plaatsing in uw organisatie
– een sticker voor bij de ingang
– First Responder Kit (Hierin zitten alle hulpmiddelen die helpen bij een reanimatie) Dit zijn een handdoekje, kledingschaar, scheermesje, beademingsmasker, warmtedeken, handschoenen en ontsmettingsdoekjes.

Optioneel kunt u naast de aanschaf van een AED nog kiezen voor:
– AED Kast voor binnen of buiten €195
– EHBO koffer €50
– Onderhoudscontract 3 jaar €360
– Onderhoudscontract 5 jaar €600

Bij aanschaf LIFEPAK CR2 AED kan AED onderhouden worden via wifi:
– Monitoringspakket BASIS via wifi 4 jaar – GRATIS (bij aanschaf AED)
– Monitoringspakket PLUS via wifi 4 jaar – €380 (incl. 1x batterij en elektroden)

Bijgaand vindt u brochures van beide AED’s voor meer informatie en het aanbod. Dit aanbod kan worden gedaan door samenwerking met NLActief, partner van de NVG in het Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS).
Lifepack CR2
Philips HS1

Levensduur AED
De gemiddelde levensduur van een AED toestel ligt rond de 8-10 jaar. Op basis van onderzoeken wordt vervanging zelfs na 8 jaar geadviseerd. Uit de praktijk blijkt dat een AED met tijdig onderhoud 10 jaar oud kan worden zonder problemen. Echter gaan na verloop van tijd elektrische componenten zoals de condensator slijtage vertonen en in het ergste geval gebreken tonen tijdens een inzet. Zodoende raden we ook aan om de AED bij een leeftijd van 10 jaar of ouder te vervangen. Voor meer informatie, zie deze advertentie.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met AED Solutions. De contactgegevens zijn hieronder aangegeven.
– AED Solutions
– Minke Henderikx (accountmanager)
– Tel. 06-12841189
– minke@aedsolutions.eu