Aanbod workshops juni 2017

Aanbod workshops juni 2017

WORKSHOP UITBESTEDEN BAANONDERHOUD
8 juni (10:00 – 13:00)
Voor: golfbaan- en clubmanagers, bestuurders
Docent: Guido Hamelink

Deze workshop wordt ingericht rondom de vraag of u wel of niet baanonderhoud moet uitbesteden en welke afwegingen daarbij komen kijken. Vervolgens wordt er ook gegeken naar contracten. Welke contractvormen zijn er? Sluit het contract nog aan op uw budget en gewenste kwaliteit? Geeft het contract invulling aan de realisatie van uw ambitie? En in hoeverre is uw contract flexibel als het gaat om toekomstige ontwikkelingen?

Daarnaast zal door deze workshop ook duidelijk worden of uitbesteding de juiste keuze is, welke ruimte er is bij uitbesteding voor het huidige greenkeepersteam en het machinepark en hoe u draagvlak kunt creëren binnen uw organisatie. Tenslotte wordt er ook gekeken naar wat de mogelijkheden zijn wanneer u onderhoud in eigen beheer heeft/houdt. De kosten bedragen voor NVG-leden € 75,- p.p. Voor niet-leden is de prijs €175,- p.p.

Locatie: Goyer Golf & Country Club (Eemnes)

Aanmelden via e-mail >>>

WORKSHOP FLEETMANAGEMENT
27 juni (10:00 – 15:00)
Voor: greenkeepers, golfbaan- en clubmanagers, bestuurders
Docent: Guido Hamelink & Arne van der Valk

Greenkeeping is aan verandering onderhevig. Automatisering en regelgeving speelt daarbij een grote rol. Het management en/of het bestuur van de club wil continuïteit in de organisatie borgen. Daarnaast moet je als hoofdgreenkeeper kunnen verantwoorden waarom bepaalde kosten gemaakt worden. Met deze workshop worden tools aangereikt om inzicht te krijgen in het onderhoud van uw golfbaan. Het gaat daarbij om inzicht, efficiency en automatisering. Het maken van verantwoorde keuzes o.b.v. 3 pijlers staan centraal, te weten; 1) manuren, 2) machines en 3) kwaliteitsbeheer. De kosten bedragen voor NVG-leden € 95,- p.p. Voor niet-leden is de prijs €175,- p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Olympus)

Aanmelden via e-mail >>>

WORKSHOP ONLINE MARKETING
29 juni (10:00 – 13:00)
Voor: marketing & salesmedewerkers, golfbaan- en clubmanagers, bestuurders
Docent: Dimphy van Heusden

Hoe zet je op effectieve wijze ‘online marketing’ in, om de vindbaarheid en aantrekkelijkheid van jouw golfbaan te vergroten? Tijdens deze workshop, onder leiding van Dimphy van Heusden, maak je aan de hand van een basis online marketingplan inzichtelijk wat online marketing jouw organisatie kan brengen en welke investeringen worden verwacht. Er worden handvatten aangereikt over hoe social/online media in te zetten, hoe deze strategie in lijn te brengen met de bedrijfsstrategie en hoe SEO en SEA in te zetten. Ook komt aan bod hoe handen en voeten te geven aan een praktische uitvoering van de online/content strategie. De kosten bedragen voor NVG-leden € 95,- p.p. Voor niet-leden is de prijs €175,- p.p.

Locatie: Goyer Golf & Country Club (Eemnes)

Aanmelden via e-mail >>>