Aanbod workshops en trainingen februari/maart 2017

Aanbod workshops en trainingen februari/maart 2017

ONTWIKKEL JEZELF VIA DE GOLF MANAGEMENT ACADEMY
De NVG organiseert, uit naam van de Golf Management Academy, in februari en maart 2017 verschillende trainingen en workshops. Geef uzelf en/of uw medewerkers op voor o.a. de workshop Strategisch Onderhoud, Meer rendement en inzicht door goed gebruik van Intogolf, De ideale golfschool, Capaciteitsmanagement en de Salestraining.

Meer informatie over het aanbod treft u hieronder aan.

 

 

WORKSHOP MEER RENDEMENT EN INZICHT DOOR GOED GEBRUIK VAN INTOGOLF
1 dagdeel, 1 maart / 29 maart (10:00 – 12:30)

Tijdens deze workshop, onder leiding van Edwin Kerkhoven en Lindy van de Peppel, worden een aantal onderwerpen behandeld. Zo gaat het onder meer over Players 1st, de koppelingen vanuit Intogolf met deze online survey applicatie. Ook wordt de nieuwe rapportage tool gepresenteerd. Met deze tool kan nog beter ingespeeld worden op de behoefte om klantspecifieke rapportages te maken. Verder wordt er gekeken naar ronde. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen voor NVG-leden € 65,- p.p. Voor niet-leden is de prijs € 105,-p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam)

Aanmelden via e-mail >>>

 

SALESTRAINING
2 dagen, 7 maart en 14 maart (09:00 – 17:00)

Wilt u ook uw Sales op orde brengen? Schrijf u dan in voor de training ‘Telefonische opvolging, vooraf aan een succesvol salesgesprek’. Het doel van deze 2-daagse training is om uw medewerkers te leren hoe zij in staat zijn om de persoonlijke acquisitie te verbeteren. Het maken van afspraken is een vak apart binnen de hedendaagse sales. Voor de standaard ‘afhouder’ (in bespreking, geen tijd, geen interesse, stuurt u maar wat documentatie, etc.) worden specifieke oplossingen geboden. Ook is er ruimte om eigen voorbeelden van ‘lastige klanten’ in te brengen en deze te oefenen. Na deze training, onder leiding van Hermine Wesel, vinden uw medewerkers het maken van afspraken leuk en is de agenda met afspraken gevuld! Voor NVG-leden geldt een speciaal tarief van € 245,- p.p. Voor niet-leden zijn de kosten € 365,- p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam)

Aanmelden via e-mail >>>

 

WORKSHOP STRATEGISCH ONDERHOUD
1 dag, 9 maart (10:00 – 16:00)

Onder leiding van Laurence Pithie vindt de Engelstalige workshop ‘Strategisch onderhoud’ plaats. De workshop gaat over het maken van strategische beslissingen inzake baanonderhoud, omgeving, speelkwaliteit, uitdagingen, oplossingen en best practices op het gebied van onderhoud. Laurice is de grondlegger van de Engelstalige versie van de Manual Golfbaanonderhoud. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen voor NVG-leden 95 euro p.p. Voor niet-leden is de prijs 175 euro p.p.

Locatie: Golfbaan Amelisweerd (Utrecht)

Aanmelden via e-mail >>>

 

WORKSHOP DE IDEALE GOLFSCHOOL

1 dagdeel, 15 maart (10:00 – 12:30)

Hoe ziet uw ideale golfschool eruit? Onder leiding van Alexander Renders, werkzaam als account manager Sportief Beleid bij de NGF, worden visie en succesfactoren voor een ideale golfschool besproken. Daarna gaat u zelf aan de slag om de voor u ideale situatie te beschrijven. Maak gebruik van de kennis en expertise die Alexander heeft opgedaan gedurende zijn periode dat hij als PGA Professional werkzaam is geweest.
De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen voor NVG-leden
65 euro p.p. Voor niet-leden is de prijs 105 euro p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam)

Aanmelden via e-mail >>>

 

WORKSHOP CAPACITEITSMANAGEMENT
1 dag, 28 maart (10:00 – 17:00)

Deze workshop gaat over het inzetten van de capaciteit van uw golfbaan en hoe er voor een optimaal gebruik van de baan wordt gezorgd, in combinatie met de beleving van uw klanten. Ook wordt tijdens de workshop ingegaan op een belangrijke sociale binder én capaciteitsvreter: de wedstrijdkalender. Maak gebruik van de kennis en kunde die Lodewijk Klootwijk graag met u deelt. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen voor NVG-leden 95 euro p.p. Voor niet-leden is de prijs 175 euro p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam)

Aanmelden via e-mail >>>

 

Het cursusaanbod is geschikt voor een ieder die werkzaam is op een golfbaan- of club. Voor leden van de NVG geldt een gereduceerd tarief.