- Duur: 1/2 dag
- Kosten: 160 euro (toeslag voor niet-leden van 70 euro)
- Locatie: nog niet bekend
- Voor wie? (ass.)managers
- aanmelden
Meer informatie
Een zieke medewerker kost u gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.
- Duur: 1 dag
- Kosten: 265 euro (toeslag voor niet-leden van 70 euro)
- Locatie: nog niet bekend
- Voor wie? (ass.)managers
- aanmelden
Meer informatie
Wat is uw visie als werkgever en wat verwacht u van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap goed overkomt bij uw medewerkers? Hoe bereidt u een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?
- Duur: 1 dag
- Kosten: 265 euro (toeslag voor niet-leden van 70 euro)
- Locatie: nog niet bekend
- Voor wie? managers
- aanmelden
Meer informatie
Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?
- Duur: 1/2 dag
- Kosten: 160 euro (toeslag voor niet-leden van 70 euro)
- Locatie: nog niet bekend
- Voor wie: managers, hoofd administratie
- aanmelden
Meer informatie
U wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als u tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leert u in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En u weet welke acties u moet ondernemen voordat u tot ontslag kan overgaan.
- Duur: 1 dag
- Kosten: 210 euro (toeslag voor niet-leden van 70 euro)
- Locatie: nog niet bekend
- Voor wie? managers, medewerkers horeca
- aanmelden
Meer informatie
U wilt uw vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor u te kiezen. Maar hoe doet u dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet u hoe u verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar uw horecabedrijf te trekken.
- Duur: 1/2 dag
- Kosten: 145 euro (toeslag voor niet-leden van 70 euro)
- Locatie: nog niet bekend
- Voor wie? managers, medewerkers horeca
- aanmelden
Meer informatie
U wilt dat uw gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen uw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kunt u hiervoor zorgen? In deze training leert u te kijken door de ogen van uw gast zodat u hun ervaring kunt verbeteren.
- Duur: 1/2 dag
- Kosten: 150 euro (toeslag voor niet-leden van 70 euro)
- Locatie: nog niet bekend
- Voor wie? managers, medewerkers horeca
- aanmelden
Meer informatie
Het is belangrijk om op een verantwoorde en veilige manier om te gaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-eisen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig horecabedrijven of de regels correct worden toegepast.
De wereld verandert snel. Sinds december 2014 bent u verplicht om allergeneninformatie te kunnen geven aan gasten die daar om vragen. De wetgeving allergenen geldt voor alle bedrijven die werken met onverpakte producten. Wat betekent deze wet voor u en uw horecabedrijf? Vergroot uw kennis over allergenen en wees voorbereid op vragen van uw gasten, pas uw werkprocessen aan. U hoeft geen opleiding te doen, na deze presentatie bent u op de hoogte wat u moet doen en heeft u veel praktische tips om het goed in te voeren.