Aanbod trainingen/workshops maart-april 2017

Aanbod trainingen/workshops maart-april 2017

ONTWIKKEL JEZELF VIA DE GOLF MANAGEMENT ACADEMY
De NVG organiseert, uit naam van de Golf Management Academy, in maart en april 2017 verschillende trainingen en workshops. Geef uzelf en/of uw medewerkers op voor o.a. de workshop Capaciteitsmanagement, de workshop Meer rendement en inzicht door goed gebruik van Intogolf, de hospitalitytraining voor receptiemedewerkers & caddiemasters, de workshop Boeien, Binden en Behouden, de workshop Welkom in de Club en de workshop aanbestedling golfbaanonderhoud.

Meer informatie over het aanbod treft u hieronder aan.


CAPACITEIT- EN BELEVINGSMANAGEMENT
28 maart (10:00 – 17:00)
Voor: golfbaan- en clubmanagers, bestuursleden, marketing,- sales- en eventmedewerkers
Docent: Lodewijk Klootwijk

Graag nodigen wij u uit voor de workshop over Capaciteit- en belevingsmanagement, waarbij wordt ingegaan op het inzetten van de capaciteit van uw golfbaan en hoe er voor een optimaal gebruik van de baan wordt gezorgd, in combinatie met de beleving van uw klanten. Ook wordt tijdens de workshop ingegaan op een belangrijke sociale binder én capaciteitsvreter: de wedstrijdkalender. Hoe zet u een gebalanceerde kalender op waar u uw leden optimaal mee bedient.

Maak gebruik van de kennis en kunde die Lodewijk Klootwijk graag met u deelt. Met zijn jarenlange werkervaring in de golfbranche (o.a. als golfbaanmanager) vertelt hij u graag hoe zo effectief mogelijk met de beschikbare capaciteit van de baan om te gaan en te zorgen voor een optimale beleving bij uw klant. Voor NVG-leden geldt een speciaal tarief van € 95,- p.p. Voor niet-leden zijn de kosten € 175,- p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam).

Aanmelden via e-mail >>>


WORKSHOP MEER RENDEMENT EN INZICHT DOOR GOED GEBRUIK VAN INTOGOLF
woensdag 29 maart (10:00 – 12:30)
Voor: golfbaan- en clubmanagers, bestuursleden, marketing,- sales- en eventmedewerkers
Docenten: Edwin Kerkhoven, Lindy van de Peppel

Tijdens deze workshop, onder leiding van Edwin Kerkhoven en Lindy van de Peppel, worden een aantal onderwerpen behandeld. Zo gaat het onder meer over Players 1st, de koppelingen vanuit Intogolf met deze online survey applicatie. Ook wordt de nieuwe rapportage tool gepresenteerd. Met deze tool kan nog beter ingespeeld worden op de behoefte om klantspecifieke rapportages te maken. Verder wordt er gekeken naar ronde. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen voor NVG-leden € 65,- p.p. Voor niet-leden is de prijs € 105,-p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam)

Aanmelden via e-mail >>>


TRAINING RECEPTIEMEDEWERKERS & CADDIEMASTERS
4 april (10:00 – 17:00)
Voor: receptiemedewerkers- en caddiemasters
Docent: Monique v.d. Heuvel

Op vele verzoek bieden wij weer de training voor receptiemedewerkers en caddiemasters aan. Deze zal gaan plaatsvinden op dinsdag 4 april a.s. bij de Goyer Golf & Country Club te Eemnes. In deze 1-daagse training worden receptionisten en caddiemasters getraind in de kernvaardigheden van gastvrij receptiemanagement. Gedurende de training zullen o.a. de onderwerpen gastvrijheid, omgaan met lastige klantsituaties en commerciële vaardigheden aan bod komen. Ook voor eerdere cursisten is en blijft de training dus leerzaam.

Deze training wordt aangeboden voor de receptiemedewerkers en caddiemasters die werkzaam zijn op golfaccommodaties. Er is een maximum van 15 personen per cursuscyclus vastgesteld voor deze opleiding. De training heeft als doelstelling om receptionisten zich bewust te laten worden van de kracht van gastvrij gedrag als belangrijke factor voor gastenbinding, te laten nadenken over het type gast en de daaraan gekoppelde verwachtingen van de gast, te oefenen in het omgaan met klachten en de basis principes van commerciële vaardigheden, zoals upselling, aan te reiken.

De kosten voor de training bedragen 175 euro excl. btw per persoon. Voor niet-leden geldt een tarief van 245 euro per persoon.. Bij de prijs is o.a. inbegrepen; lunch, zaalhuur, materiaal, koffie/ thee.

Locatie: Goyer Golf & Country Club (Eemnes)

Aanmelden via e-mail >>>


WORKSHOP BOEIEN, BINDEN EN BEHOUDEN
5 april (10:00 – 17:00)
Voor: golfprofessionals, golfschooleigenaren, golfbaan- en clubmanagers, bestuursleden
Docenten: Tom van Haaren, Martine Martens

Naar aanleiding van de succesvolle samenwerking tussen NVG, NGF en PGA tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs 2017, organiseren wij in samenwerking met Tom van Haaren en Martine Martens (ervaren golfschooleigenaren) de workshop BOEIEN, BINDEN EN BEHOUDEN. Zij geven input, structuur en coaching aan golfclubs, golfbanen en golfscholen. Tom en Martine hebben een passie voor golf en willen gezamenlijk golf(st)ers boeien, binden en behouden voor de golfsport, golfclub, golfbaan en golfschool. Spelplezier is sleutel tot succes.

Ze verzorgen workshops en 1 op 3 sessies met golfschool-golfclub-golfbaan om vanuit de huidige situatie naar de gewenste situatie te gaan met een concreet plan van aanpak en een actieplan. Ze verbinden golfschool-golfclub-golfbaan met elkaar zodat ze hetzelfde doel nastreven en zo de golfbeleving verhogen.

Er wordt gewerkt vanuit de samenwerking om te komen tot een breed inzicht in identiteit en een concreet actieplan met helder uitgewerkte doelstellingen.

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen voor NVG-leden 95 euro p.p. Voor niet-leden is de prijs 175 euro p.p.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam)

Aanmelden via e-mail >>>

 

WORKSHOP WELKOM OP DE CLUB
6 april (10:00 – 17:00)
Voor: shop,- receptie- en horecamedewerkers
Docenten: Etienne Verhoeff, Kyra van Leeuwen (Start2Create)

In de creatieve workshop van Welkom op de Club ontdek je de kansen van gastvrijheid en krijg je de tools om gastvrijheid concreet en praktisch te maken. We houden je een spiegel voor, laten vele voorbeelden uit de sport zien en we zetten absurde oefeningen in om het cirkeldenken te doorbreken. Met het gastvrijheidsspel ontstaat discussie, inspireer je elkaar en krijg je inzicht in de kansen van gastvrijheid op je eigen locatie. Na de workshop kun je zelf met experimenten aan de slag.

Locatie: Golfbaan de Hoge Dijk (Amsterdam)

Aanmelden via e-mail >>>

 

 

Het cursusaanbod is geschikt voor een ieder die werkzaam is op een golfbaan- of club. Voor leden van de NVG geldt een gereduceerd tarief.