10 jaar EGCOA Golf Business Conference – speciaal tarief voor NVG-leden

10 jaar EGCOA Golf Business Conference – speciaal tarief voor NVG-leden

Het Europese congres (EGCOA Golf Business Conference) viert dit jaar haar 10-jarige jubileum en is daarom terug op de locatie van het hoofdkantoor, Amsterdam. Het evenement gaat plaatsvinden van 25 t/m 27 november 2015. De NVG is mede-gastheer van dit evenement.

Aan het evenement nemen jaarlijks zo’n 200 personen, uit 25 verschillende landen, deel. Naast een grote afvaardiging uit Europa, zijn er ook jaarlijks deelnemers bij uit de Noord-Amerika en Azië. Dit is de kans om samen met golfbaaneigenaren uit Europa en daarbuiten, afvaardiging van Europese koepelorganisaties, nationale sport- en koepelorganisaties, golfbaanarchitecten, diverse mediapartners, leveranciers en andere golforganisaties als de PGA in contact te komen.

Het thema van de jubileum editie is “A vision without action is just a daydream”. Tijdens het congres wordt onder meer ingegaan op de “Why”, “What” en “How”. Door verschillende deskundige sprekers, zowel van binnen als buiten de golfbranche, zullen er nieuwe inzichten worden gegeven aan de golfwereld. Zo geeft dr. Roeland Diervorst, oprichter van Neurolabs, tijdens het congres onder andere antwoord op de vraag of golf echt voor 90% een mentaal spel is. Neurolabs is een onderzoeks- en consultancybureau dat inzichten heeft in en technieken gebruikt om marketing en communicatie te optimaliseren.

Andere toonaangevende sprekers tijdens het evenement zijn onder meer Jay Karen (CEO van de NGCOA, de National Golf Course Owners Association, Daan Noordeloos (Manager Marketing & Customer Strategies bij Transavia, Eric Toren (European Hotelier of the Year 2014) and Gregg Patterson (general manager at The Beach Club). Voor meer informatie over de sprekers, het programma en online registratie verwijzen wij u graag naar de website www.egcoaconference.eu.

Voor leden van de NVG geldt het speciale tarief van euro 495 euro. Gebruik kortingscode NVGLEDEN voor registratie voor dit tarief met deze link.