2014 - NVG kampioenschappen

Regende het in de dagen voorafgaand aan de NVG kampioenschappen bijna non-stop, op de dag van de jaarlijkse golfdag van de NVG was het prima weer. In totaal waren 90 leden, partners en relaties te gast bij Golfpark Wilnis.

Manager Tom Blasse was met zijn team goed geslaagd in het speelklaar krijgen van de baan. Ondanks de vele neerslag die in de dagen voorafgaand aan het NVG kampioenschappen uit de lucht kwam vallen, was de baan meer dan prima bespeelbaar. Velen waren verrast door de glooing van de holes in het toch relatief vlakke Groene Hart.

Na het in ontvangst nemen van het lunchpakket, vertrokken de golfers, verdeeld over 20 flights, rond het middaguur voor hun 18 holes Texas Scramble. In de baan werden de golfers getrakteerd op frisse versnaperingen. 

Na binnenkomst werd er onder het genot van een drankje en hapje nagepraat over de schitterende approaches, bunkerslagen, scores en tal van andere zaken.

Tijdens het tapasdiner werden door bestuursvoorzitter Tinus Vernooij de prijzen uitgereikt. Het overzicht van de winnaars is hieronder aangegeven.

 • + -

  De 1e plaats was voor de flight met;

  - Grard van der Zanden, Golfbaan Stippelberg - Gerard Jol, Jol Golf Design - Hilda van Doorn, NVGJ - Perry Kruin, Leadingcourses.com
 • + -

  Op de 2e plaatst eindigde de flight van;

  - Clementine de Koe, Golfbaan de Voortwisch - Robbert Willems, TARQ - Peter Hoogcarspel, Blue Green - Otto van Voorst, Golfbaan Naarderbos
 • + -

  De neary werd bij de dames en heren gewonnen door respectievelijk;

  - Hilda van Doorn, NVGJ - Rene Pheninckx, Golfbaan Landgoed Bergvliet
 • + -

  De longest drive van de dag kwam van;

  - Annette Koch, De Leemskuilen Uden - Dirk Vinken, FGHS