Jean Heybroek en HGM sluiten mega deal


De door Hans Schaap onlangs gestarte golfbaan onderhoudsbedrijf , welke het onderhoud van de 8 banen van Burg golf gaat verzorgen, heeft Jean Heybroek opdracht gegeven tot het leveren van 70 machines om het onderhoud op deze banen te gaan uitvoeren.
Het pakket dat voornamelijk bestaat uit Toro machines zal in de eerste 3 maanden van 2011 worden uitgeleverd. "De keuze om met Jean Heybroek in zee te gaan", zegt Hans Schaap," komt voort uit de opgedane ervaring in de afgelopen jaren met Toro en Jean Heybroek". Met name de kwaliteit, service en de lage onderhoudskosten worden zeer gewaardeerd.

Voor Jean Heybroek is het in aantal machines en ordergrootte de grootste opdracht ooit. Ook voor The Toro Company is het de grootste ‘single deal' in Europa. Tevens is HGM de eerste die een GPS gestuurde Fairway maaier heeft besteld. Hans Schaap had al ervaring opgedaan met dit systeem en is daar zeer enthousiast over. Hij gelooft dat dit in de toekomst meer toegepast gaat worden en wil dit graag in de praktijk laten zien.

Terug naar overzicht

Inschrijven voor nieuwsbrief NVG

Contact

NVG golf
Danzigerkade 8
1013 AP Amsterdam
Tel: +31 20-3306103
Fax: +31 20-3306105