LEDENVOORDEEL

Het NVG-lidmaatschap biedt u naast de collectieve en individuele belangenbehartiging ook andere voordelen waarvan er vele direct financieel meetbaar zijn. Hiermee kunt u uw contributie eenvoudig terugverdienen.

  1. Financiele voordelen

  2. Overige voordelen

15 redenen om lid te zijn van uw brancheorganisatie

 • Tijdens de regio-overleggen wordt kennis gedeeld met branchegenoten en wordt u geïnformeerd over tal van zaken die van belang zijn de exploitatie van uw golfbaan
 • Ontvang informatie van de verschillende commissies waarin onderzoek gedaan naar en informatie wordt gedeeld over diverse onderwerpen zoals fiscale en juridische zaken, cao, pensioen, horeca, management onderhoud en de ontwikkeling van golf.
 • Verkrijg toegang tot (inter)nationale kennisnetwerken.
 • Verplilchte toepassing van de CAO golfbranche en pensioenregeling
 • Maak gratis gebruik van de helpdesk voor CAO en arbeidsgerelateerde zaken.
 • Profiteer van collectieve belangenbehartiging bij vakbonden, leveranciers en overheden.
 • Ontvang kosteloos de nieuwsbrieven van de NVG, Golf Management Academy, Nationaal Golf Congres & Beurs en de Nationale Open Golfdagen.
 • Profiteer van het gratis lidmaatschap bij MKB Nederland.
 • Profiteer van het gratis lidmaatschap bij de European Golf Course Owners Association (EGCOA) met ruim 850 leden.
 • Profiteer van het gratis lidmaatschap bij de National Golf Course Owners Association (NGCOA) met ruim 6500 leden.
 • Profiteer van korting op de opleidingen die worden aangeboden door de Golf Management Academy.
 • Profiteer van korting bij deelname aan de congressen van de NVG en EGCOA.
 • Profiteer van de kennis en kunde bij de leveranciers waar wij mee samenwerken.

Het lidmaatschap biedt u ook vele andere voordelen waarvan er vele direct financieel meetbaar zijn, zoals

 • + -

  Pensioen

  Korting op pensioenregeling bij ZwitserLeven (beschikbare premieregeling), of het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw (middelloonregeling).
  U kunt voor uw medewerkers deelnemen aan een van de pensioenovereenkomsten die zijn ondergebracht bij ZwitserLeven en het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Landbouw. Op deze regeling is een kortingspercentage voor de aangesloten golfaccommodaties van toepassing. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
  Voor algemene vragen over het pensioen, kunt u contact opnemen met de pensioenhelpdesk via e-mailadres nvg@wensink-partners.nl.
 • + -

  Verzekeringen

  Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de sproei-installatie van de greens uitvalt tijdens de zomer? Wie is aansprakelijk als er schade door een grasmaaier aan eigendommen van de golfbaan ontstaat? Of bij lichamelijk letsel aan bezoekers van de golfbaan? Met de Bedrijfsrisicoverkenner krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf.
  Risicobeheersing
  Voor ieder risico kijken we welke maatregelen u heeft genomen en hoe groot de kans is dat het risico bij uw bedrijf voorkomt. Vervolgens brengen we in kaart welke aanvullende maatregelen u kunt nemen om bepaalde risico’s (verder) te beperken. Tot slot geven we aan welke oplossingen er zijn tegen de gevolgen van bepaalde risico’s.
  In één oogopslag duidelijkheid
  Onze bevindingen per risicogebied presenteren we u in een overzichtelijk rapport. Ieder relevant risicogebied beoordelen we op de preventiemaatregelen die u al heeft genomen. Daarnaast kijken we ook naar de voorwaarden van de verzekeringen die u al heeft.:
  Zo ziet u in één oogopslag voor welke risico’s u extra maatregelen moet nemen.
  Wat kunt u van Zicht verwachten?
  U heeft verstand van het exploiteren van een golfbaan. Zicht van verzekerbare risico’s. Ieder z’n vak. En om te zorgen dat u toch in controle blijft, geven we u graag oplossingen voor de risico’s die u loopt. Daarom bieden wij aan om uw risico’s en uw huidige verzekeringspakket in de vorm van een ‘second opinion’ te analyseren. U krijgt hiermee inzicht in uw risico’s en de besparingen die u kunt aanbrengen in uw verzekeringspakket. We hebben al gemerkt dat uw voordeel al snel kan oplopen tot 15% besparing op uw gehele pakket.
  Bij wie kunt u terecht?
  Wilt u ook op deze makkelijke manier inzicht in uw risico’s, geld besparen én ook nog eens de zekerheid hebben dat het goed geregeld is? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
  Mark Arts, zakelijk risicoadviseur (mark.arts@zichtadviseurs.nl, 06 13 47 43 91)
  Alberto Erriu, adviseur binnendienst (alberto.erriu@zichtadviseurs.nl, 06 12 66 53 89)
 • + -

  Buma

  12,5% korting bij Buma.
  Buma incasseert de vergoedingen voor het ten gehore brengen van muziek en verdeeld deze onder haar rechthebbenden: de muziekauteurs. Door de facturatie van de jaarlijkse bijdrage aan Buma via de NVG te laten lopen, profiteert u van 12,5% korting.
  Wilt u gebruik maken van de kortingsregeling van Buma, dan kunt u contact met ons opnemen.
 • + -

  Machines TORO - Jean Heybroek

  TORO is preffered supplier van de EGCOA (European Golf Course Owners Association) voor duurzaam golfbaanonderhoud en beregening. NVG-leden (automatisch aangesloten bij de EGCOA) kunnen profiteren van 1% korting bij de eerste aanschaf van een Toro machine bij Jean Heybroek.
  De korting is ook van toepassing op een eerste aanschaf wanneer u overstapt van een ander merk naar Toro. Dit kan een besparing van enkele duizenden euro's opleveren.
  Heeft u onlangs voor het eerst een TORO machine aangeschaft en wilt u aanspraak maken op de korting, dan kunt u bij ons een daarvoor bestemd formulier opvragen.
 • + -

  Inkoop diesel

  Er valt veel financieel voordeel te halen uit het inkopen van diesel via het inkoopcollectief van de NVG. Het voordeel kan oplopen tot een besparing van honderden euro's op jaarbasis.
  De jaarlijks dieselverbruik vormt een aanzienlijke kostenpost. Door het centraal inkopen kan een aanzienlijke besparing worden bewerkstelligd.
  In onderling overleg worden vooraf de wensen en eisen m.b.t. het inkopen van diesel bepaald. NVG-leden kunnen profiteren van een financieel voordeel, de expertise van onze partner Schouten Olie en hoeven daarnaast niet meer om te kijken naar hun verbruik en bijbehorende kosten.
  Wilt u een vrijblijvend besparingsberekening ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.
 • + -

  Centrale inkoop

  Met het NVG-lidmaatschap krijgt 25% korting op de contributie bij Xandrion en heeft u toegang tot een professioneel en onafhankelijk inkoopnetwerk. Zij kunnen alleen al op uw horeca inkoop en afvalkosten grote besparingen realiseren
  Wilt u gebruik maken van deze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met Xandrion via telefoonnummer 0318-421655 of e-mail s.dejong@xandrion.nl. Voor andere vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

neem contact met ons op

Inschrijfformulier

Een moment geduld aub.

Inschrijfformulier lidmaatschap NVG

89.00 KB 56 downloads