Collectief inkoopvoordeel - diesel

In de golfbranche worden jaarlijks flinke bedragen betaald voor het inkopen van diesel. Door collectief in te kopen kan u dat een aanzienlijke besparing opleveren.


Doe mee aan het NVG-initiatief voor gezamenlijke inkoop van diesel en download hieronder het aanvraagformulier.


Inkoop diesel - formulier

148.91 KB 63 downloads


Na een aantal onderhandelingsrondes, waarbij naast de prijs ook gekeken is naar de (landelijke) dekking, service en overig aanbod van producten en diensten, is uiteindelijk de keuze gemaakt voor BP. In samenwerking met haar Officiële BP Partner, Schouten Olie B.V., kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Zo ontvangen aangesloten golfbanen op de thuisleveranties van dieselolie een korting van 13,15 euro per 100 liter diesel, excl. btw, op de officiele BP grootverbruiker prijslijst. Meer informatie kunt u hieronder downloaden.


Inkoop diesel - informatie

332.13 KB 62 downloads


Wilt u inkoopvoordeel realiseren? Dan kunt u het formulier downloaden en dat vervolgens ingevuld per e-mail retourneren. Wij brengen u dan graag in contact met de BP Partner die met u een afspraak maakt. Ook wanneer u een nog lopend contract heeft of bijvoorbeeld de tankinstallatie in bruikleen heeft, dan loont het wellicht om toch vrijblijvend een afspraak te maken en de mogelijkheden en consequenties bij eventueel tussentijds overstappen te bespreken.


Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.

undefined