Opleidingen

ONTWIKKEL JEZELF VIA DE GOLF MANAGEMENT ACADEMY
De NVG organiseert, uit naam van de Golf Management Academy, verschillende trainingen en workshops. Geef uzelf en/of uw medewerkers op voor o.a. de workshops gastvrijheid, boeien-binden-behouden en online marketing. Het cursusaanbod is geschikt voor een ieder die werkzaam is op een golfbaan- of club. Voor leden van de NVG geldt een gereduceerd tarief.

Meer informatie over het aanbod treft u hieronder aan. Inschrijven voor de workshops kan onderaan deze pagina.

WORKSHOP GASTVRIJHEID
1 november (10:00 – 13:00), Goyer Golf & Country Club - Eemnes
Voor: golfbaan- en clubmanagers, bestuurders, marketing & salesmedewerkers, horeca, receptie, golfpro
Docent: Maarten Wessels

De best beoordeelde workshop van het Nationaal Golf Congres & Beurs 2017: Gastvrijheid!

Gastvrijheid wordt alsmaar belangrijker binnen vele organisaties, zo ook bij golfbanen-/clubs. Daarbij reikt Gastvrijheid veel verder dan het restaurant van de club, ook greenkeepers; Marshalls; receptie- en shop medewerkers, management en het bestuur van de club dienen dit begrip hoog in het vaandel te hebben staan. Maar wat is nou Gastvrijheid? En hoe krijg je dat in de organisatie? Op deze vragen zullen we tijdens een zeer interactieve workshop antwoord gaan geven. Een workshop waarbij humor en concrete voorbeelden een cruciale rol spelen, waar u een concrete call to action maakt en waar ook de nodige kennis onderling gedeeld wordt. Kortom een prima investering op weg naar een nog Gastvrijere baan/club. Welkom!

De kosten bedragen voor NVG-leden € 95,- (excl. btw) p.p. Voor niet-leden is de prijs €175,- (excl. btw) p.p.

WORKSHOP BOEIEN, BINDEN EN BEHOUDEN
20 november (hele dag), Golfpark Wilnis
Voor: golfprofessionals, golfschooleigenaren, golfbaan- en clubmanagers, bestuursleden
Docent: Tom van Haaren, Martine Martens

Naar aanleiding van de succesvolle samenwerking tussen NVG, NGF en PGA tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs 2017 verzorgen Tom van Haaren en Martine Martens (ervaren golfschooleigenaren) de workshop boeien, binden en behouden. Zij geven input, structuur en coaching aan golfclubs, golfbanen en golfscholen. Ze verzorgen workshops en 1 op 3 sessies met golfschool-golfclub-golfbaan om vanuit de huidige situatie naar de gewenste situatie te gaan met een concreet plan van aanpak en een actieplan. Ze verbinden golfschool-golfclub-golfbaan met elkaar zodat ze hetzelfde doel nastreven en zo de golfbeleving verhogen. Er wordt gewerkt vanuit de samenwerking om te komen tot een breed inzicht in identiteit en een concreet actieplan met helder uitgewerkte doelstellingen.

De kosten voor deelname bedragen voor NVG-leden € 95,- (excl. btw) p.p. Voor niet-leden is de prijs € 175,- (excl. btw) p.p.

WORKSHOP ONLINE MARKETING
23 november (10:00 – 13:00), Goyer Golf & Country Club - Eemnes
Voor: marketing & salesmedewerkers, golfbaan- en clubmanagers, bestuurders
Docent: Dimphy van Heusden

Hoe zet je op effectieve wijze ‘online marketing’ in, om de vindbaarheid en aantrekkelijkheid van jouw golfbaan te vergroten? Tijdens deze workshop, onder leiding van Dimphy van Heusden, maak je aan de hand van een basis online marketingplan inzichtelijk wat online marketing jouw organisatie kan brengen en welke investeringen worden verwacht. Er worden handvatten aangereikt over hoe social/online media in te zetten, hoe deze strategie in lijn te brengen met de bedrijfsstrategie en hoe SEO en SEA in te zetten. Ook komt aan bod hoe handen en voeten te geven aan een praktische uitvoering van de online/content strategie.

De kosten bedragen voor NVG-leden € 95,- (excl. btw) p.p. Voor niet-leden is de prijs €175,- (excl. btw) p.p.